Hirdetés

Napi tipp: telepítési szabályok korlátozása az AppLockerrel



|

Ha nem szeretnénk, hogy PC-nkre más felhasználó bármit telepítsen, használjuk a Windows 7 AppLockerét.

Hirdetés

Ha nem szeretnénk, hogy PC-nkre más felhasználó bármit telepítsen -például a gyerekek nem nekik való alkalmazást installáljanak vagy futtassanak -, használjuk a Windows 7 AppLockerét. A programban megszabhatjuk, hogy milyen alkalmazások futtatására legyen lehetőség.

 

Valójában viszonylag egyszerű a szabályokat létrehozni, ugyanis kiválasztva a például Microsoftot, beállíthatjuk azt, hogy minden Microsoft által hitelesített alkalmazást engedélyezzen a Windows 7.

 

A Start menü keresőjébe írjuk be, hogy GPEDIT.MSC. Bal oldalon a Számítógép konfigurációja menüpontból válasszuk A Windows beállításait, azon belül a Biztonsági beállíásokat, végül az Alkalmazásvezérlési házirendeket, amelyen belül megtaláljuk az AppLockert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.