Hirdetés

Napi tipp: titkosítás Wordben



|

Az Office csomag Word alkalmazásában jelszóval védhetjük dokumentumainkat.

Hirdetés

Az Office csomag Word alkalmazásában jelszóval védhetjük dokumentumainkat, legyen szó annak megosztásáról, szerkesztéséről, vagy egyszerűen csak a megnyitásáról. Sok esetben lehet hasznos, ha nem szeretnénk, hogy valaki módosítsa munkánkat, vagy illetéktelenek nyissák meg.

 

Word 2007-ben nyomjunk a Start gombra, majd a Mentés másként opciót válasszuk. Válasszuk ki a formátumot, majd mielőtt a Mentésre nyomnánk, kattintsunk az Eszközök gombra, azon belül válasszuk az Általános beállítások...-at. Itt titkosíthatjuk dokumentumunkat. Kérhetünk jelszót megnyitáshoz, fájlmegosztáshoz, és testre szabhatjuk a módosítási és formázási korlátozásokat, valamint a makróvédelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.