Hirdetés

Napi tipp: TweakIE9 - az IE9 testreszabásához



|

Az alkalmazás néhány hasznos beállítás elvégzését teszi lehetővé az új böngészőben.

Hirdetés

A TweakIE9 nevű alkalmazás néhány hasznos beállítás elvégzését teszi lehetővé az új Internet Explorer 9 böngészőben. A program lehetőséget ad a kezelőfelület átszabására (menüsor, címsor, kedvencek sor, kis ikonok használata), beállíthatjuk, hogy a böngésző teljes képernyőméretben induljon, vagy, hogy privát böngészőablakkal kezdjen, de a letöltéseket is testreszabhatjuk.

 

A TweakIE9 számos beállítási lehetőséget kínál, emellett pedig azt is lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással visszaállítsuk az Internet Explorer 9-et az eredeti beállításokra. Az alkalmazás letölthető az alábbi linken keresztül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.