Hirdetés

Napi tipp: Twitter, Outlookban



|

Ha használjuk az Outlookot, miért ne követnénk ott kedvenc twitterezőinket?

Hirdetés

Ha valaki az Outlook alkalmazást használja névjegyzéke, e-mailezése, naptára számára, akkor nagyon hasznos lehet számára, ha a Twittert - amennyiben használja - is integrálja a programba. A TwInbox nevű plugin pont erre való.

 

Amint feltelepül, egy plusz füllel az inboxba telepszik, de adhatunk meg személyenként külön-külön könyvtárakat is. Csupán a felhasználónevünket és jelszavunkat kell beírnunk, a plugin pedig automatikusan letölt mindent, és a tweeteket úgy olvashatjuk, mint az e-maileket.

 

Természetesen mi is küldhetünk üzeneteket. Az alkalmazás minden hosszú webcímen lerövidít a TinyURL segítségével. Az ingyenes kiegészítő itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.