Hirdetés

Napi tipp: VHD fájlok betöltése



|

Virtuális merevlemez készíthető VHD fájlok segítségével, amelyek könnyen betölthetőek Windows 7 alatt.

Hirdetés

A Microsoft Virtual PC-je a virtuális merevlemezeket VHD fájlokként hozza létre. Ezeket a Windows 7 egyszerűen képes betölteni. A fájlkezelőkben virtuális meghajtóként látjuk majd őket, és szabadon használhatjuk, akár egy másik HDD-t.

 

Ezek a VHD fájlok a választott merevlemezen lesznek, azonban külön meghajtónak látszanak. Nem csak adatok tárolhatóak rajtuk, de tesztpartíciónak is kiválóak, bármilyen alkalmazás telepíthető rájuk. Mivel csak egy VHD fájlról van szó, egyszerű megosztani és menteni is.

 

A Start menü keresőjébe írjuk be, hogy diskmgmt.msc, majd nyomjunk Entert. Ha betöltheti szeretnénk egy meglévő VHD-t,a Művelet/Virtuális merevlemez csatlakoztatása gomb megnyomása után választhatjuk ki a fájl helyét. Létrehozásnál a Művelet/Virtuális merevlemez létrehozását válasszuk, ahol a helyet és a méretet kell megadnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.