Hirdetés

Napi tipp: videó-kodekek Windows 7 alá



|

A Windows 7 Codecs csomaggal a Windows Media Player valósággal megtáltosodik.

Hirdetés

A Windows Media Player 12 egy fejlett program, azonban nem tartozik azon multimédiás lejátszók közé, amelyek bármilyen kiterjesztésű videóval és hangfájllal elboldogulnak. Szerencsére az ingyenes Window 7 Codecs csomag új lehetőségeket ad a lejátszónak.

 

A kodekcsomag telepítésével a Windows Media Player képes lesz az amr, mpc, ofr, divx, mka, ape, flac, evo, flv, m4b, mkv, ogg, ogv, ogm, rmvb és xvid formátumok kezelésére is, amelyeket egyszerűen lejátszhatunk vele, vagy jobb egérgombbal listába állíthatunk. A WMP ezután az mkv kiterjesztésű HD-videóktól sem riad vissza. A legfrissebb verzió innen letölthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.