Hirdetés

Napi tipp: webes keresés az Intézőből



|

A Windows 7 keresője bővíthető: akár a YouTube-on, vagy Flickr-ön is kereshetünk a Sajátgépen keresztül.

Hirdetés

A Windows 7 keresője bővíthető: akár a YouTube-on, vagy Flickr-ön is kereshetünk a Sajátgépen keresztül. Ehhez mindössze a megfelelő kiegészítésekkel kell ellátnunk az operációs rendszerünket. Ha például Flickr-támogatást szeretnénk, erről az oldalról le kell töltenünk a Flickr Search Connectr-t, és az Intézőben a Keresés lehetőségnél már az oldalon is kutathatunk, egyenesen az Intézőből.

 

Természetesen más, készre beállított, online keresésre alkalmas csomagot is letölthetünk. Az alábbi oldalon a következőkhöz találhatunk apró kiegészítést:Live Search, MSFT Support, Deviant Art, Google, MSDN, Wikipedia, YouTube, Flickr, Google Blog, Twitter, Yahoo, WinVistaClub, TheWindowsClub.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.