Hirdetés

Napi tipp: weboldal küldése e-mailben



|

Egyszerű lehetőség egy webcím megosztására, ha linkként, e-mailben továbbítjuk.

Hirdetés

Ha éppen egy olyan oldalt, blogot, bármit találtunk, amit szeretnénk megosztani ismerőseinkkel, ennek számtalan módja létezik. Kimásolhatjuk az URL-t, és elküldhetjük, kereshetjük az oldal alján a megosztás, ajánlás, továbbítás gombokat - ha vannak -; sőt, egyesek akár le is fényképezik a képernyőt. Ezek helyett használhatjuk a legegyszerűbb módszert is.

 

Ez Firefox és Internet Explorer esetében egyaránt működik. Vagy jobb kattintásra, vagy a menüben találhatunk egy olyan sort, hogy "Hivatkozás küldése...". Erre rábökve felugrik levelezőprogramunk, az új levélbe pedig már előre be van illesztve a kívánt link, és címnek az oldal neve.

 

A funkciót ne tévesszük össze az IE oldal küldése e-mailben funkciójával, amely a legtöbb esetben nem a kívánt formában továbbítja a tartalmakat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.