Hirdetés

Napi tipp: Windows 7-ből Windows 8-at



|

Egy témacsomag komplett átalakítást végez rendszerünk külsején.

Hirdetés

Bár a Windows 8 fejlesztés alatt áll, már számos érdekes újdonság kiderült a leendő újdonságok közül, mint például az Aero Lite téma, a Tálcára kerülő felhasználói profil és az Aero automatikus színváltó képessége is. Bár a Windows 8 kinézete még nem végleges, és sokat változik majd, elkészült egy remek témacsomag, amely a Windows 7-et átalakítja utódja jelenlegi formájába.

 

A "hammeddanger" által készített pakk a témán kívül lecseréli a háttérképet, a bejelentkezőképernyőt, az Aerót képessé teszi automatikus színváltásra és a felhasználó képe is rákerül a tálcára. A témacsomag itt érhető el, telepítés előtt azonban ne felejtsünk el rendszervisszaállítási pontot készíteni, ha esetleg nem vagyunk elégedettek az eredménnyel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.