Hirdetés

Napi tipp: XP-s mentés visszaállítása Windows 7 alatt



|

A Windows 7 Biztonsági mentés és visszaállítás szolgáltatása nem birkózik meg az XP-s mentésekkel.

Hirdetés

A Windows 7 Biztonsági mentés és visszaállítás szolgáltatása alapesetben nem birkózik meg az XP-s mentésekkel, tehát ha frissítettük az operációs rendszert, sajnos alaphelyzetben nem tudjuk a mentést visszaállítani.

 

Erre kínál megoldást a Windows NT Backup Restore Utility. Természetesen nem Windows NT alatt készítettük az XP-s mentést, azonban az alkalmazás, amely a műveletet elvégezte, NTBackup névre hallgatott.

 

A Microsoft részletes segítséget nyújt a szoftver alkalmazásával kapcsolatban. A program oldala itt található, illetve a letöltési linkek is - ne felejtsük el azonban az operációs rendszerünknek megfelelő verziót választani: x86-ot a 32 biteshez, vagy x64-et a 64 biteshez.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.