Hirdetés

Napi tipp: YouTube-videók HD-ben



|

A YouTube kényszeríthető arra, hogy teljes képernyőre váltáskor HD-re állítsa a videó felbontását.

Hirdetés

A YouTube videómegosztón fellelhető videókat sokszor érdemes lehet teljes képernyőben megtekinteni. Ilyen esetben sajnos az oldal nem követi a nagyítást, alaphelyzetben ugyanis feltehetően egy eléggé csúnya, pixeles képet kapunk.

 

A lejátszó ellenben kényszeríthető arra, hogy teljes képernyőre váltáskor mindig a lehető legmagasabb, HD minőségű forrást válassza. A beállításhoz kövessük az alábbi lépéseket:

1. Jelentkezzünk be a már meglévő felhasználói nevünkkel.

2. A főoldalon nyomjunk a nevünkre, majd válasszuk a Fiók menüpontot.

3. A megjelenő menü bal oldali panelén válasszuk a Lejátszási beállításokat.

4. A videolejátszás minősége alatt pipáljuk be, hogy Mindig HD-lejátszás, mikor teljes képernyőre váltok. Ezután mentsük a változtatásokat.

Ne felejtsük el, hogy nem minden videó rendelkezik HD-s felbontással; illetve, hogy lassú internetkapcsolat esetén kellemetlenséget okozhat a kiválóbb minőség betöltési ideje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.