Hirdetés

Napokig elérhetetlen lesz a The Old Reader



|

Amerikai szerverközpontba költözik a szolgáltatás.

Hirdetés

A rendkívül népszerűvé vált The Old Reader a múlt hónap végén tragikomikusnak mondható, sorozatos hardvermeghibásodások miatt közel egy hétig nem volt elérhető. A probléma megoldása után alaposan kikészült fejlesztők bejelentették, hogy kidobják az új felhasználókat, hiszen nincsenek meg az erőforrásaik a kezelésükhöz.


Szerencsére röviddel később egy a The Old Reader üzemeltetésébe beszállt egy máig meg nem nevezett „vállalati entitás”, amely első lépésben a jelenlegi – feltehetően ukrán – kiszolgálókról át fogja migrálni az egész szolgáltatást egy amerikai szerverközpontba. Sajnos a bejelentés alapján a gigászi feladat előreláthatóan 48 órás leállással fog járni.


Az új központ a jelenleginél tízszer nagyobb sávszélességet, továbbá sokkal több szervert fog jelenti, azaz az átállás után nagy mennyiségű felhasználót is képes lesz stabilan kiszolgálni a The Old Reader. A tájékoztatás szerint az adatközpont szoftveres és hardveres előkészületei ma fognak befejeződni, utána pedig azonnal meg is kezdődik a migráció. A felhasználók a státuszoldalukon tájékozódhatnak majd a folyamat aktuális állapotáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.