Hirdetés

Napokon belül jöhetnek a MEGA kliensei



|

Az iOS-es verzió csak az Apple jóváhagyására vár, a többiben még bugokat javítanak.

Hirdetés

A The Next Web szemfüles újságírója Kim Dotcom tweetelését nyomon követve elsőként számolt be azon örvendetes hírről, miszerint hamarosan nem csak Androidon lesz elérhető szinkronizációs kliensprogram az 50 GB ingyenes tárhelyet biztosító MEGA tárhelyszolgáltatáshoz.

Hirdetés


Kim Dotcom állítólagosan rendkívül komoly kliensoldali titkosítást használó Megaupload-utódjának webes felülete az egyik tweet tanúsága szerint nemsokára új megjelenést fog kapni, továbbá a beígért kommunikációs funkcionalitások is záros időn belül elérhetővé válhatnak. Sajnos azt nem tudni, hogy csak az IM-ről van szó, vagy rögtön az e-mail is elstartol-e.


Első körben jó eséllyel a MEGA iOS-es kliense fog elérhetővé válni, a vállalat ezt pénteken küldte el jóváhagyásra az Apple illetékeseinek. A Windows, Mac OS X és Linux platformokra írt verziók röviddel utána válhatnak letölthetővé, állítólag már csak bugokat javítgatnak bennük.


(Kép: Thierry Ehrmann / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.