Hirdetés

Négy kritikus hibát javít a Windows-patch



|

Ezúttal az Office-ra koncentrálnak.

Hirdetés

A keddi frissítés által befoldozott hibák száma jóval alacsonyabb, mint az előző hónapban, de a szokásosnál jóval több Office-szal kapcsolatos javítás található benne.

 

A frissítés az Office 2000, Office XP, Office 2003, Office 2007, Office 2004 for Mac és Office 2008 for Mac verziókat érinti majd.

 

Biztonsági szakértők szerint is szokatlan az ilyen koncentrált Office-frissítés. Andrew Storms, az nCircle Network Security szakértője beszámolt róla, hogy megdöbbent, amikor meglátta az előzetes patch-leírást. „Első alkalommal látom azt, hogy az összes javítás az Office-hoz kapcsolódik, ráadásul mindegyik kritikus sérülékenységet javít." - mondta a szakember.

 

Az egyik frissítés ráadásul az Outlookot javítja, és a „kritikus" értékelés az összes, jelenleg támogatott verzióra vonatkozik, ami szintén igen meglepő. A legtöbb Office-javítás a legrégebbi verzió, a 2000 egyik-másik hibáját javítja, az újabb csomagokban már kevesebb a hiba. Az Outlook esete ezért is meglepő, hiszen ez valami mélyebb hibát jelez, nem csupán formátum-, vagy kompatibilitási problémát.

 

A másik három javítás közül az egyik az Excel egy formátumhibáját javítja, míg a második az Office Web Components hiányosságát egészíti ki. Az patchek kedden érkeznek három magas prioritású, de nem biztonsági frissítéssel együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.