Hirdetés

Néhány héten belül kiderül az Android N neve



|

A Google nem várat tovább, hamarosan megtudjuk, hogy mit takar az N.

Hirdetés

Javában tart az Android N bétája, a fejlesztői előzetes pedig már március óta elérhető. A Google viszont még mindig nem választott nevet, legalábbis látszólag. 

Hirdetés

Nem is olyan régen a Google egy weboldalon várta a javaslatokat mindenkitől, hogy mi legyen az Android N neve. Persze mindez inkább egy játék volt, elvégre az informátorok szerint a Google már rég választott. 

A találgatásnak mindenesetre lassan vége, ugyanis a Google elárulta, hogy néhány héten belül nyilvánosságra hozza az új Android teljes nevét. 

A befutó elnevezés könnyedén lehet a Nutella vagy a Nougat, de akár a Neyyappam is. A lényeg, hogy valamilyen édesség legyen, ezekről kapta ugyanis eddig minden Android a nevét. 

Miközben a Marshmallow még csak a készülékek 10,1 százalékán fut, addig ha minden jól megy, a nyár végén a Nexusokra már a végleges Android N kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.