Hirdetés

Neked sem tetszik a Google Allo?



|

A Google őszinte véleményeket vár, és a világ több pontján kezd kutatásba.

Hirdetés

Az Allo a Google legújabb üzenetküldője, amely elméletben feledtette volna a Hangouts korszakát, és megszorongatta volna a legjobbakat. 

Hirdetés

Sajnos azonban meglehetősen alap tudással érkezett meg az app, és még az ígéreteket sem tudta beváltani minden esetben az óriás. A frissítések ellenére nem lett izgalmas vagy a riválisoknál jobb az Allo, amely az erős kezdés után gyorsan kezdett feledésbe merülni és lecsúszni a népszerűségi listán. 

Nincs azonban minden veszve. A Google szeretné felemelni az Allót, ehhez pedig a felhasználók segítségét kéri, őszinte véleményekkel. A Google kutatásokat folytat a világon több helyen is (Seattle, San Francisco, Újdelhi, São Paulo, London), az embereket a helyi irodáiba invitálja ehhez. A jövőben több várost is bevonnak. 

A tanulmányok alatt prototípusokat mutatnak az embereknek, és várják a visszajelzéseket - az újítások csak ezután mehetnek a tömegeknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.