Hirdetés

Nem biztonságos az Xbox Live



|

Xbox Live hozzáférést, és azon keresztül hitelkártyaadatokat loptak.

Hirdetés

Volt, aki egyik este játszott barátaival a Halo nevű játékkal, míg nem néhány ismeretlen ellenfél azzal fenyegetőzött, hogy ellopják a hozzáférési adatait. Másnap az illető barátnőjének hozzáférését már zárolták is, azzal az üzenettel, hogy valahol máshol beléptek az ő adataival, így őt ki kell jelentkeztetni a rendszerből.

Voltak olyanok is, akiknek a hitelkártya adatait lopták ki az Xbox Live-on keresztül. A panaszkodók állítása szerint a Microsoft lekezelő válaszokat adott csak, miszerint inkább a hitelkártyát kiadó bankhoz forduljanak segítségért.

Bár a Microsoft még nem jelentett be semmit ezzel kapcsolatban, a CNET-en már nyilatkoztak: "Érkeztek hozzánk panaszok az Xbox Live biztonságával kapcsolatban...Mivel számunkra ennek biztonsága fő és elsődleges kérdés, minden hasonló panaszt meg fogunk vizsgálni."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.