Hirdetés

Nem biztonságos pornót nézni a Chrome inkognitóablakában?



|

Az Apple gépein érdekes hiba jelentkezik NVIDIA videokártyával a Chrome-ban.

Hirdetés

A privát böngészésre mindenkinek megvan a bevett szokása, sokan a Google Chrome böngésző inkognitóablakát használják. 

Hirdetés

A Google ugyan nem is követi a felhasználókat ilyenkor, és előzmények sem maradnak a gépen, de az Apple Mac gépein, amelyekben NVIDIA videokártya van, érdekes probléma adódik. 

Evan Andersen azt vette észre, hogy a Diablo III-ban játék közben ugrottak fel olyan videók a képernyőjére, amelyeken korábban egy pornóoldalon nézett, a Chrome inkognitóablakában. 

A kutatásai szerint az NVIDIA GPU drivere nem üríti a videós memóriát, ez okozza a problémát. A jelenséget később a Reddittel is meg tudta ismételni. 

Andersen szerint a Google és az NVIDIA is elismerte a jelenséget, ugyanakkor egyik cég sem tehet róla. Az NVIDIA állásfoglalása szerint a gondot az Apple rendszer memóriakezelése okozza, nem a grafikus driverek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.