Hirdetés

Nem frissül a Sony SmartWatch 3



|

Nem jön a viselhető eszközre az Android Wear 2.0, a felhasználók petíciót indítottak.

Hirdetés

A Sony SmartWatch 3 okosórák tulajdonosai kellemetlen hírt kaptak, amikor kiderült, hogy maradnak a régi operációs rendszeren. A Sony ugyanis nem frissíti a viselhető eszközt Android Wear 2.0-ra. 

Hirdetés

A tesztek alapján a modell nem alkalmas az új rendszer kezelésére, a Sony pedig úgy találta, hogy a jelenlegi operációs rendszer az, amivel a legstabilabb és zökkenőmentes működést tudja garantálni. 

A felhasználóknak persze nem tetszik a Sony döntése, ezért petícióit nyújtottak be a Sonynak, és frissítést követelnek. 

Az okosóra azonban idén lesz három éves, és valóban túlkorossá válik ahhoz, hogy az Android Wear 2.0-t megfelelően futtassa. Hasonló cipőben van a Samsung Gear Live, a Moto 360 és az LG G Watch is. 

Az Android Wear 2.0 február 8. óta elérhető, önálló appokkal, megújult kezelőfelülettel és üzenetküldéssel, új értesítési kártyákkal és Google Assistant-támogatással. A frissítések elkezdődtek, a Sonyt viszont már nem érdekli az okosórák piaca. Nem dolgozik új okosórán, ebbe a sorba pedig várhatóan egyre több gyártó áll majd be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.