Hirdetés

Nem javasolja a Windows 10-re frissítést a Samsung



|

Továbbra is gondok vannak a meghajtókkal. Pontosabban nincsenek.

Hirdetés

A Windows 10 tavaly nyári kiadása után gyorsan kiderült, hogy a Windows 7 / 8 rendszerekkel elérhetővé vált Samsung laptopok jelentős tábora alapvető meghajtóprogramok hiányában nem kompatibilis az új OS-szel. A gyártó természetesen közölte, hogy a problémák megoldása érdekében szorosan együttműködik a Microsofttal, így remélhetően a kicsit régebbi gépekkel rendelkező vásárlóik is képesek lesznek ingyen átállni a Windows 10-re.


Hirdetés


Közel egy évvel később a helyzet látszólag nem sokat változott, a Samsung továbbra sem volt képes az összes ingyenes frissítésre jogosult termékét kompatibilissé tennie a rendszerrel. A The Register beszámolója szerint a vállalat egyik ügyfélszolgálatos munkatársa vásárlói megkeresésre elárulta, hogy a driveres problémák miatt alapvetően semelyik Samsung laptop vagy asztali számítógép esetében sem javasolják a Windows 10-re frissítést. Hivatalosan egyelőre nincs kizárva, hogy idővel tényleg elérhetővé válnak a driverek.



A Samsung nem kívánta kommentálni az ügyfélszolgálatos kollégájának tájékoztatását. A Microsoft egy sablonválaszt küldött a The Register megkeresésére, miszerint a két vállalat elkötelezett a Windows 10 iránt, szorosan együttműködve dolgoznak a lehető legjobb frissítési élmény biztosítása érdekében.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.