Hirdetés

Nem jött meg a Windows 10 Anniversary Update?



|

Legkésőbb november elejéig fog települni a frissítés.

Hirdetés

A Windows 10 Anniversary Update még augusztus elején vált elérhetővé. A Microsoft idejekorán tisztázta, hogy akár hetekig is eltarthat, mire az összes kompatibilis eszközzel rendelkező felhasználónál letölti a Windows Update a frissítést. A ZDNet-nél dolgozó Mary Jo Foley-nak most egy Microsoft által küldött e-mail lábjegyzetében feltűnt, hogy a vállalat szerint az eredeti kiadási dátum után akár 3 hónapot is igénybe vehet a frissítés telepítése, azaz a rendszernek legkésőbb november elejéig kell elérhetővé válnia az összes felhasználónál. Ez az első alkalom, hogy a cég konkrét időintervallumot közölt a frissítés kapcsán.


Hirdetés


Az Anniversary Update-re még nem frissített számítógépek felhasználói manuálisan is elindíthatják a telepítési folyamatot, ezen a weboldalon kényszeríthetik ki az installációt. Ettől függetlenül azt tanácsoljuk számukra, hogy várják ki a frissítés automatikus elérhetővé válását, ugyanis a Microsoft továbbra is dolgozik a jelentős patch különféle működési és kompatibilitási problémáinak javításán. Az eddigi tapasztalatok alapján a tiszta telepítés helyett közvetlen frissítést választó felhasználók jóval több rejtélyes hibajelenséggel szembesülhetnek.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.