Hirdetés

Nem kell többé fiók a Skype-hoz



|

A Microsoft csevegőjét immáron bejelentkezés és fiók nélkül is lehet használni.

Hirdetés

Van, akinek a gépével együtt indul el a Skype, és van, aki csak ritkán, alkalomszerűen használja a Microsoft csevegőjét. 

Hirdetés

Ez utóbbi esetben a program elindítása, a bejelentkezés és a híváshoz csatlakozás akár időigényes is lehet. A redmondiak azonban most elérhetővé tettek egy új vendégmódot a Skype-ban, amelynek hála immáron fiók sem kell a Skype használatához. A hívásokhoz úgy lehet ezentúl csatlakozni, hogy elég egy linkre kattintani, majd beírni a nevünket. 

A vendégmód a hang- és a videoalapú hívásokat is támogatja, valamint a csoportos üzenetküldést, a képernyő- és fájlmegosztást 300 emberig. 

Van persze negatívum is: ebben a módban a beszélgetések 24 óra után lejárnak, illetve a rendes vonalak hívásához és az élő fordításhoz továbbra is be kell jelentkezni. 

A vendégmód egyelőre csak a Skype.com webkliensén keresztül működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.