Hirdetés

Nem kell többé fizetni a WhatsAppért



|

Megszűnik az évi 99 centes előfizetési díj.

Hirdetés

A Facebook tulajdonában lévő WhatsApp a jövőben nem kéri el a felhasználóktól az évi 99 centbe kerülő előfizetési díjat, jelentette be az alapító Jan Koum a DLD-n. 

Hirdetés

A szolgáltatás már rég elképesztően népszerű, hiszen több mint havi 900 millió aktív felhasználója van. Az előfizetési díj eltörlésével ez a szám még tovább emelkedik majd. 

Nem is az összeg nagysága miatt, hanem azért, mert szükség volt egy bankkártyára a fizetéshez, ami egyes piacokon problémás lehet. 

Eddig az első év volt ingyenes a WhatsAppon, mostantól mindegyik az a szolgáltatáson. 

Hogyan keres akkor pénzt a WhatsApp? A tervek szerint kiderítik, hogyan kommunikálhatnak a cégek és márkák a felhasználókkal, és ebből lesz pénze az appnak. A munkát viszont még nem kezdték el a témában. 

Sajnos továbbra sem tudni, hogy lesz-e videochat a WhatsAppban vagy sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.