Hirdetés

Nem kell többé jelszó a Yahoo Mailhez



|

Mindent a mobilunkra épít ehelyett a Yahoo.

Hirdetés

18. születésnapját ünnepli a Yahoo Mail, ennek kapcsán pedig sok újdonsággal bővült. Teljesen áttervezték például az androidos és az iOS-es appot, illetve támogatást kapott az Outlook.com, a Hotmail és az AOL Mail fiókjainak a kezeléséhez is. 

Hirdetés

A Yahoo Mail weboldalon ezentúl több fiókot is tudunk egy helyről kezelni. 

A mobilos és a webes platform nagy újítása pedig az, hogy ezentúl a bejelentkezéshez nem kell jelszót használni. Ehelyett a mobilunkat kell kéznél tartani. 

A bejelentkezési rendszer a Yahoo Account Keyre alapoz, amihez az okostelefont a fiókunkhoz kell kapcsolni. Ezután csak meg kell adni a bejelentkezéskor az e-mail-címet, majd a Yahoo küld a mobilra egy értesítést. Erre rányomva már be is léptünk. 

Okostelefonon, tableten és weben egyaránt be lehet így jelentkezni, de persze a jelszó is él, ha gond lenne. 

Bonyolult jelszavakat tehát már nem kell megjegyezni, viszont a telefont nagyon be kell biztosítani. 

A jövőben más appokba is átültetik az újítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.