Hirdetés

Nem lehet új feloldókulcsot venni a ChevronWP7-től



|

Egyelőre nem biztos, hogy visszatér-e a Windows Phone 7-es jailbreak szolgáltatás.

Hirdetés

Meglepő fordulattal kezdte az évet a ChevronWP7 csapata, hiszen bejelentették a Microsoft által jóváhagyott feloldó-szolgáltatásuk részleges szüneteltetését. A megoldásuk segítségével 9 dollár ellenében lehetett „jailbreakelni" a redmondiak rendszerét futtató mobilokat, így az amatőr programozóknak nem kellett évi 99 dollárért regisztrált fejlesztői státuszt vásárolniuk, hogy elkezdhessenek foglalkozni a WP7-re való fejlesztéssel.

 

 


A jelenlegi leállás hátterében érdekes indok bújik meg, hiszen a szolgáltatás mögött álló fejlesztők szerint a Microsofttal kötött szerződésük szerint csak 10 ezer kulcsot értékesíthettek, ezen limitet pedig két hónap alatt sikerült elérniük. Ezek szerint az üzlet jól ment, azonban egyelőre még nem döntötték el, hogy kívánnak-e új megállapodást kötni a Microsofttal.


Az érdekes dilemma mögött valószínűleg az bújik meg, hogy a befolyt összeg egy jókora része a redmondiakat illeti meg, emellett pedig a szolgáltatás folyamatos fejlesztése és fenntartása is rendkívül költséges, így feltehetően csak filléreket keresnek vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.