Hirdetés

Nem lesznek barátságos férgek



|

A Microsoft cáfolta, hogy férgek esetében használt technikákkal frissítenének.

Hirdetés

A múlt héten beszámoltunk róla, hogy a New Scientist magazin arról számolt be, hogy a Microsoft tanulmányozza a férgek terjedési mechanizmusát, és olyan megoldásokon dolgozik, amelyek a szoftveres frissítések hatékonyabb terjesztését és telepítését segítenék. Méghozzá oly módon, hogy a hibajavításokhoz szükséges állományok egyik számítógépről kerülnének át a másikra. A New Scientist által publikált hír hamar bejárta a nemzetközi sajtót. A cikkben Milan Vojnovic, a Microsoft egyik Cambridge-i kutatója is megszólalt, aki többek között a férgekkel kapcsolatos megfigyelésekről, vizsgálatokról adott tájékoztatást. Kiderült többek között, hogy az elképzelésekben szereplő terjesztési módszerek felgyorsíthatnák a hibajavítások telepítését, és a patch-ek kiszolgálását végző szerverek terheltségét is jelentősen csökkenthetnék.

 

Azt már a múlt héten is lehetett sejteni, hogy a New Scientist által közzétett frissítési módszerek még sok vitát fognak kiváltani.

 

Valóban így történt>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.