Hirdetés

Nem lett az adatvédelem királya az Apple



|

Az emberek a Google és a Microsoft védelmében éppúgy megbíznak, mint az Apple-ében.

Hirdetés

Az Apple újra és újra igyekszik biztosítani a felhasználókat, hogy a termékei jobb védelmet kapnak, mint a riválisok megoldásai. Sokak szerint az FBI-jal folytatott harc is egy ezt erősítő marketingfogás volt. 

Hirdetés

Egy friss tanulmány azonban arra világított rá, hogy a fogyasztók szerint az Apple nem tudja jobban megvédeni az adataikat: a Google, a Microsoft vagy az Amazon védelmében éppúgy megbíznak. 

A Reuters felmérése alapján az Apple elmúlt hetekben folytatott stratégiája nem vezetett előnyhöz. A megkérdezettek 60 százaléka értett egyet azzal, hogy az Apple képes az adataikat megvédeni a hackerektől. Nem volt komoly eltérés a Google, a Microsoft és az Amazon kapcsán sem. 

Érdekes módon a megkérdezetteknek csak a 39 százaléka bízik meg ilyen téren a Facebookban és csak 44 százalék a Yahooban. 

Az is kiderült, hogy tízből csupán egy embert érdekelnek vásárláskor a biztonsági megoldások: az ár és a teljesítmény fontosabb kérdés manapság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.