Hirdetés

Nem mennek a Daydream VR-alapú szoftverek



|

A telepítési adatok alapján a daydreames appok népszerűsége elég alacsony.

Hirdetés

Bár sokan a virtuális valóságban látják a jövőt, vannak olyan jelentések, amelyek alapján ez közel sem biztos. Az eladási adatok is gyakran ilyenek. 

Hirdetés

Hála az Android appokkal kapcsolatos beépített statisztikáinak, a Daydream platform alkalmazásairól most kiderült, hogy mennyire kedveltek. 

Az adatok szerint nem túl népszerűek, még a neves fejlesztők megoldásait is gyakran kevesebben mint 5000-en vagy 1000-en telepítik, összesen. 

A daydreames appokat a Google Play Áruházban lehet megvásárolni és letölteni, épp, mint a normál androidos alkalmazásokat. Az 1000 és 5000 közötti telepítési kategóriát azonban a legtöbb app még nem tudta túlszárnyalni. 

A legsikeresebb talán a YouTube VR - az ingyenes és hivatalos szoftvert 100 000 és 500 000 közötti alkalommal telepítették. 

Azt nem tudni, hogy az adatok mennyire frissek - többen azt remélik, hogy karácsonyra sokan kaptak VR-headsetet, ami az ágazatnak és a fejlesztőknek is jó hír lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.