Hirdetés

Nem találod ki, hogy mennyi idő, amíg a Windows 7 betölt egy okosórán



|

Valaki úgy döntött, hogy ideje 280 x 280 pixelen futtatni a Windows 7-et.

Hirdetés

Az okosórák elképesztő lehetőségeket és funkciókat ígérnek, és persze a kísérletező kedvű felhasználókat is magukkal ragadják néha. 

Hirdetés

Így történhetett az, hogy korábban Windows 95-öt, Windows 98-at vagy éppen Counter-Strike 1.6-ot futtattak egy viselhető eszközön. 

A Windows 7-tel eddig senki nem próbálkozott, de mivel a fejlesztők manapság megállíthatatlanok, ezért ennek is eljött az ideje. Egy Android Wear-alapú okosórára portolták át a Windows 7-et. 

Sok értelme persze nem volt a mutatványnak, elvégre az apró érintőkijelző tökéletesen alkalmatlan az OS kezelésére. Még jobb, hogy a viselhető eszköznek 180 percébe, vagyis 3 órájába telik, mire bebootol a Windows 7-tel. 

Természetesen a bootolás során tölteni kell az okosórát, amely aztán végül megmutatja 280 x 280 pixelen a régebbi asztali operációs rendszert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.