Hirdetés

NetResView 1.11



|

Windowsunk Hálózati helyek ablakának leváltására született ez a kicsiny, ingyenes diagnosztikai alkalmazás.

Hirdetés

Akik előszeretettel próbálnak ki apró, hasznos segédprogramokat, azok biztosan találkoztak már a NirSoft névvel. A cég ugyanis rengeteg olyan kis szoftvert készít, amelyek nem hemzsegnek a funkcióktól, de amire kitalálták őket, arra tökéletesen megfelelnek. Ilyen a NetResView is: a Windows beépített hálózati böngészőjét, a Hálózati helyek ablakot váltja le, szinte teljes egészében.

 

netresview.png

 

Telepíteni nem szükséges, elég a letöltött ZIP-állományból kicsomagolni és elindítani, majd egy kis várakozás után megjelenik a gépünk által elérhető összes hálózati erőforrás, legyen az bármely tartományban vagy munkacsoportban. Ezek az erőforrások lehetnek teljes számítógépek, megosztott meghajtók, illetve nyomtatók is. Egyetlen dolgot nem tud megjeleníteni, amit a beépített Hálózati helyek ablak igen, mégpedig az elérhető FTP-kapcsolatokat. Remélhetőleg ezt a hiányosságot egy esetleges új változatban már orvosolják.

 

A megjelenített hálózati erőforrásról a program rengeteg adatot képes megjeleníteni. Például az IP-címét, a rajta futó operációs rendszert, az úgynevezett MAC-címet, és még sok minden mást is. Az ezeket az adatokat tartalmazó szép nagy lista későbbi felhasználásra HTML- vagy szövegformátumban is exportálható.

 

 

Adatok

  • Hálózati erőforrások megjelenítése
  • IP-cím, operációs rendszer és MAC-cím kijelzése
  • Adatok exportálása
  • Fejlesztő: Nir Sofer
  • Ár: ingyenes

 

 

Értékelés

Előny: nem szükséges telepíteni

Hátrány: az FTP-helyeket nem tudja megjeleníteni

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.