Hirdetés

Neurális hálózat találja ki, hogy mit akartál gépelni



|

A SwiftKey új appja megpróbál olvasni a gondolatainkban.

Hirdetés

A SwiftKey olyan mesterséges intelligencián dolgozik, ami végül egész e-maileket is megírhat helyettünk. 

Hirdetés

A kísérleti billentyűzetük már elérhető Androidon, és az érdekessége az, hogy neurális hálózatokat használ arra, hogy megjósolja, mit akarunk gépelni következőnek. 

A jelenlegi okosbillentyűzetekhez képest ez nagy előrelépés. A jelenlegi N-gram generáció a szavak gyakoriságát figyelve próbálja meg gyorsítani a gépelést, míg a SwiftKey Neural megpróbálja kitalálni, hogyan fejezzük majd be a mondatokat. 

A SwiftKey azt mondja, hogy a neurális hálózatok ugyan nagy szervereken szoktak működni, ezúttal a nyelvi modellezést beépítik a billentyűzetbe, és helyileg, okostelefonokon futtatják. 

A SwiftKey Neural jelenleg alfa állapotban van, és elég kezdetleges - nem lehet szinkronizálni és témázni sem, de azért érdekes élménynek ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.