Hirdetés

Nincs akadálya az ingyen Windows 10-re frissítésnek



|

Csak egy alkalmazást kell letölteniük az akadálymentesítésre szorulóknak.

Hirdetés

Pénteken véget ért az általános érvényű Windows 10-es frissítési ajánlat, azonban a Microsoft néhány hete közölte, hogy az akadálymentesítési technológiákat használók ettől függetlenül továbbra is átállhatnak majd ingyen a Windows 7 / 8 rendszereikről a legújabbra. Az utolsó pillanatban sikerült tisztázni az ajánlattal kapcsolatos részleteket: az érintetteknek csak le kell töltenie erről a webhelyről a frissítőprogramot, és máris indulhat az upgrade. A promóció időtartamát egyelőre nem határozta meg a Microsoft, ám ha ez megtörténik, arról előzetes tájékoztatást nyújt majd a vállalat.


Hirdetés


Mint említettük, a szabályok egyszerűek: csak olyanok frissíthetnek Windows 10-re a kérdéses programmal, akik bármilyen akadálymentesítési technológiát, könnyű kezelési és kisegítő lehetőséget használnak a számítógépükön. Ezt viszont semmilyen módon sem ellenőrzi a Microsoft, így az ajánlat keretében - de természetesen annak feltételeit megszegve - továbbra is bárki ingyen átállhat a legújabb Windowsra.



Mindez valószínűleg kevesek számára őszinte meglepetés, hiszen az elmúlt egy évben a Microsoft minden további nélkül frissítette a kalóz Windows 7 / 8.x telepítéseket a Windows 10-re, ezt ráadásul jó előre be is jelentette annak idején a vállalat. Természetesen a kalóz verzióról frissítők, vagy a licencfeltételeket megszegve Windows 10-hez jutó felhasználóknak nem lesz jogtiszta az új operációs rendszerük, azonban ugyanúgy aktivált és működőképes telepítést kapnak, mintha jogosan installálták volna.


(Forrás: Ghacks, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.