Hirdetés

Nincs pénze az FBI-nak szakemberekre



|

Az FBI nem talál biztonsági szakembert, mert nem fizeti meg egyiket sem.

Hirdetés

A jelentések szerint az FBI képtelen számítógépes szakembereket találni a cyberbiztonsági programjaihoz. A gond hátterében az áll, hogy a szakembereket nem fizetik meg

Hirdetés

Néhány FBI-iroda a mai napig nem rendelkezik számítógépes szakemberrel, pedig a támadások száma a privát cégek és az állami hatóságok, szervezetek ellen folyamatosan növekszik. 

A gondot az okozza, hogy az FBI jóval alacsonyabb fizetéseket adna, mint a privát vállalatok, emiatt pedig nincs elég biztonsági szakértőjük. 

 

 

Ha azt hinné valaki, hogy nem csak a pénz a gond, akkor jól sejti. Az FBI nagyon szigorú háttérellenőrzéseket végez a jelentkezőkön, így aki megfelelne, sokszor az sem mehet a szervezethez. Amerikában nagy gond az is, hogy aki 10 évre visszamenőleg bármilyen droghoz nyúlt, eleve alkalmatlan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.