Hirdetés

Nincs többé Norton Antivirus



|

Szeptembertől a Symantec egyetlen csomagba vonja össze a termékeit.

Hirdetés

1991 óta először idén nem lesz Norton Antivirus, amely megszűnik önálló termékként létezni, a jelenlegi összes Symantec szoftverrel együtt. A fejlesztők úgy döntöttek, egyetlen fogyasztói csomagba rakják össze a termékeiket, aminek a neve Norton Security lesz. Ez szeptember 23-án érkezik meg végleges formájában, és örökre leváltja a Norton Antivirust, a Norton Internet Securityt, a Norton 360-at, a Norton 360 Multi-Device-t és a Norton 360 Premier Editiont. 

Hirdetés

A Symantec a Nortont ezentúl külön szolgáltatásként igyekszik értékesíteni, és kombinálja majd a funkciókat az előző szoftverekből. A víruskereső és a malware-ellenes védelem mellett a böngészőket is bebiztosítják (kiegészítő nélkül), a botneteket is elkapják, és a felhő képességeit is kihasználják. A felhasználók meggyőzése érdekében pénz-visszafizetési garanciát is vállalnak, ha valaki elégedetlen a termékkel, vagy lassúnak találja. 

Az új Nortont egyszerre öt eszközzel lehet majd használni, Windows, Mac, iOS és Android platformokon. Plusz pénzért SwapDrive nevű felhős tárhelyet is kapunk. A Symantec azt reméli, hogy a zsúfolt piacon így sikerül új felhasználókat szereznie, akiknek az operációs rendszerek miatt sem kellene aggódniuk. A Symantec egyébként azt is eldöntötte, hogy többé egyetlen PC-re sem telepíti előre a szoftverei próbaváltozatait: a junkware-ként ismert "promóciós szemét" sokba került a cégnek, és nehezen térült meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.