Hirdetés

NOD32 2.7 magyarul is



|

Vista-támogatással, megújult védelemmel érkezik az új víruskereső.

Hirdetés

A rootkitek – a számítógépbe való bejutást lehetővé tévő, önmagukat elrejtő kórokozók – elleni védekezés komoly próba elé állítja az antivírus rendszerek gyártóit. Az Eset egy évvel ezelőtt, a világon elsőként integrált vírusirtójába olyan védelmet, ami megakadályozza e kórokozók települését. A NOD32 2.7-es változatában ez a védelem tovább fejlődött, így az antivírus rendszer már nem csak a rootkitek településének megakadályozására képes, de arra is, hogy heurisztikus technológiája segítségével felismerje és blokkolja a számítógépre korábban feltelepült, aktív rootkiteket.


A NOD32 magyar nyelvű, 2.7-es változata ezen kívül teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows Vista operációs rendszerével, így egyike azon kevés biztonsági megoldásoknak, amik teljes körben támogatják a Microsoft új operációs rendszereit – beleértve a Vista, az XP és a Windows Server 2003 64 bites verzióit. Az új verziónak köszönhetően az egyéni és a vállalati felhasználók tökéletes védelmet kapnak a vírusok, férgek és trójaiak, a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, az adathalász fenyegetések és a rootkitek ellen.


A felhasználók számítógépeire installált, magyar nyelvű NOD32 antivírus rendszerek a következő hetekben automatikusan frissíteni fogják önmagukat a 2.7-es verzióra. Azok, akik ezt nem szeretnék megvárni, a szoftver manuálisan installálható telepítőcsomagját már most letölthetik a www.nod32.hu oldalról, de újságunk februári lemezmellékletén is a már új, magyar nyelvű verzió található meg.

 

 

 

A NOD32 2.7-es verziójának újdonságai:

  • A Microsoft Windows Vista 32 és 64 bites verzióinak támogatása.
  • Fejlettebb rootkit védelem és detektálás: viselkedése alapján azonosítja az aktív rootkiteket, melyek tipikusan rejtve maradnak a felhasználó előtt.
  • Kórokozók választható keresése: az új verzió felismeri a potenciálisan kéretlen alkalmazásokat (például a nem kártékony reklámprogramokat) és a potenciálisan veszélyes programok (például billentyűzet-figyelők, távoli adminisztrátor programok) különféle kategóriáit is. A különféle kategóriákba eső károkozók elleni védelem ki- és bekapcsolható.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.