Hirdetés

Norton 360, a teljeskörű védelem



|

A Symantec „mindent egybe” biztonsági csomagja 3 gépre is telepíthető.

Hirdetés

Követve a biztonsági csomagok piacának változásait, a Symantec is bemutatta három felhasználós családi csomagját. Az új csomag nem csak egy hagyományos internetbiztonsági összeállítás, hanem egyben adatarchiváló és visszaállító eszköz is, kiegészítve a Norton SystemWorks néhány rendszeroptimalizáló funkciójával.

 

n360.jpg
A termék magába foglalja a Symantec összes elérhető védelmi megoldását, azaz hagyományos és fejlett heurisztikus módon – az adott alkalmazás viselkedésének vizsgálata alapján – véd a vírusok, férgek, kémprogramok és rootkitek ellen. A Norton 360 intelligens tűzfalat, betörésvédelmet, sérülékenységi értékelést és hálózati felismerést is biztosít, amely automatikusan optimalizálja a tűzfal védelmét, különböző biztonsági beállításokat használva, amikor az eltérő típusú hálózatokra csatlakozik. A felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek az AntiSpam és Parental Control funkciókhoz is egy külön letölthető csomagon keresztül.

 

Az adathalászat és identitáslopás elleni feketelistás és heurisztikus védelem mellett önbizalommal vásárolhatunk, banki vagy egyéb tranzakcióikat folytathatunk az interneten, miközben személyes adataink biztonságban vannak.

 

A korábbi internetes védelmi csomagok funkcionalitásán túl a Norton 360 helyi és online archiválási lehetőséget is kínál, azaz a CD/DVD meghajtók, külső és belső merevlemezek mellett a Symantec szerverére is archiválhatunk 2 GB méretig, de igény szerint itt nagyobb tárhely is bérelhető. A program automatikusan felismeri az új vagy a megváltoztatott fájlokat, és haladéktalanul menti a változtatásokat az archiválási folyamatok, illetve a kihasználatlan gépidő alatt.

 

A PC-hangoló funkció azonosítja és megszüntetni a számítógépet lassító hibákat, e mellett képes eltüntetni a felesleges ideiglenes fájlokat és internetes adattöredékeket.

 

A termékhez angol nyelvű online (levelezés és chat) technikai támogatás jár, ez a termékkel és biztonságunkkal kapcsolatban felmerülő problémák megoldásához vehető igénybe.

 

A magyar nyelvű dobozos termék ajánlott bruttó ára 18 000 Ft, ezért egy évig három gépen is használható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.