Hirdetés

Norton SystemWorks



|

Megjelent a költséghatékony rendszerkarbantartó csomag új verziója, beépített vírusirtó nélkül.

Hirdetés

A DOS-os idők óta a Norton Utilities neve egyet jelent a csúcsminőségű rendszerkarbantartással. A Norton SystemWorks 2006 Basic Edition a hagyományos Norton Utilities minden olyan elemét kínálja, amelyek együttesen szavatolják Windows XP-s rendszerünk hosszú élettartamú, megbízható és gyors működését.

Norton SystemWorks

A Basic Edition komponensei újabbak, számos apró hibát kijavítottak benne, és nem tartalmazza a Norton AntiVirust, tehát annak, aki már rendelkezik más vírusellenes megoldással -- a legtöbb vírusirtó nem tűr meg maga mellett egy vele egy időben működő másikat --, vagy már birtokában van egy Norton AntiVirus, nem kell megfizetnie ezt a számára felesleges pluszkomponenst.

A jól megszokott funkciók mellett néhány hasznos újdonságra hívnánk fel a figyelmet:

A Process Viewer 2.0 nemcsak megmutatja az aktuális folyamatokat, hanem azokat le is állíthatjuk, átállíthatjuk a prioritásukat, a rendszerindításkor automatikusan betöltődő folyamatokat pedig tetszésünk szerint ki is kapcsolhatjuk.

A System Optimizer 2.0 segítségével a Windows-környezet speciális igényeink szerint szabható át. Jelszavas védelem mellett eltüntethető, illetve korlátozható a meghajtók, menük, a vezérlőpult, a levelezés, a böngészési és telepítési funkciók elérhetősége, testre szabhatók a megjelenő parancsikonok, a grafikai extrák stb.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.