Hirdetés

Norton Systemworks Basic Edition



|

Hirdetés

A Symantec több mint 20 éve kínálja a fogyasztóknak a számítógépek csúcsteljesítményen való működtetését segítő, nélkülözhetetlen eszközöket. A Norton SystemWorks 1998-as bevezetésekor a számítógépezők a szakma első, integrált PC-egészségmegóvó programcsomagjának élvezhették előnyeit. Most már három megoldás, a Norton SystemWorks 2006, a Norton SystemWorks 2006 Premier és a Norton SystemWorks 2006 Basic Edition közül választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbbet.

"A PC-k egészségének fenntartása a teljesítmény optimalizálásával és a rendszerproblémák kivédésével éppolyan fontos, mint az internetes veszélyektől való megóvásuk" – mondta Konkoly Thege Szabolcs, a Symantec területi igazgatója. "A Norton SystemWorks 2006 Basic Edition olyan nagyteljesítményű megoldás, amellyel a védelmi szoftverük kiegészítését kívánó fogyasztók optimális teljesítménnyel használhatják számítógépüket."

A Norton Utilitiesben levő, a merevlemez optimalizálásra és helyrehozására szolgáló, megbízható eszközök mellett a Norton SystemWorks 2006 Basic Edition a problémák után kutató, a megtalált gondokat jelző és a felhasználónak az egy kattintással történő javítás vagy annak elutasításának lehetőségét felkínáló ellenőrzést is tartalmazza. Az "egy gombos" funkció ráadásul testre szabható.

A csomag része a Symantec hatékony adatvédelmi és -helyreállítási megoldása, a Norton GoBack, amely minden külön beállítás nélkül a telepítéstől kezdve folyamatosan biztosítja a korábbi állapot visszaállításának lehetőségét. A Norton GoBack a problematikus telepítések, a hibás szoftverek, illetve az esetleges nem kívánatos programok, például a kém- és reklámszoftverek által okozható károktól védi a rendszert.

A PC-k rendben tartása a Norton Cleanup segítségével egyszerűen megvalósítható. Az internet szemete, a legutóbb használt fájlok jegyzéke, a multimédia-állományok naplója és az átmeneti fájlok mind eltávolíthatók vele. Ezzel növelhető a rendszer hatásfoka, illetve megvédhető a titkosság is.

A programcsomag fontos része a Process Viewer 2.0, amely megmutatja az adott időpontban futó folyamatokat, és amellyel felfedezhetők az összteljesítményt befolyásoló folyamatok. A System Optimizer 2.0 programmal a Windows XP szinte valamennyi parancsikonja be- vagy kikapcsolható, így a Windows-környezet a saját igényekhez igazítható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.