Hirdetés

Norton termékek Vista alá



|

Erősebb védelemmel érkezik a NIS és a NAV Vista-képes verziója

Hirdetés

Azok a vásárlók, akik rendelkeznek a Norton Internet Security 2006 vagy 2007, a Norton AntiVirus 2006 vagy 2007, illetve a Norton Confidential termékek Windows XP-re tervezett változatával, jogosultak letölteni a Windows Vista kompatibilitáshoz szükséges frissítéseket.


Ezen felül, a Norton Internet Security és a Norton AntiVirus termékek jelenlegi előfizetői jogosultak arra is, hogy egy új, átütő technológiai frissítést is letöltsenek. A WholeSecurity cég felvásárlásával a Symantec megszerezte az Online Network for Advanced Response (SONAR) technológiát, evvel tovább erősítheti malware érzékelését, hogy megvédhesse a Norton Internet Security és Norton AntiVirus felhasználókat napjaink egyre inkább változó és kiszámíthatatlan online fenyegetettségeivel szemben.


A SONAR egy viselkedés alapú felismerő rendszer, amely még azelőtt képes kiszűrni a kártékony kódokat, mielőtt azok ellen a standard vírus- vagy kémprogram-definíciók elkészülnének. Az ilyen ismeretlen, de egyre elterjedtebb kártékony kódok trójaiak, tömegesen küldött levelek, férgek vagy kémprogramok, illetve letöltések formájában jelentkezhetnek. Míg más termékek csak korlátozott erősségű heurisztikát alkalmaznak, a SONAR széleskörű, heterogén alkalmazásviselkedés adataiból válogathat, így nemcsak sokkal több támadást érzékelhet, de a vakriasztások száma is jelentősen csökken. A felhasználók számára az eredmény egy nulladik órás védelem a támadások széles köre ellen, anélkül, hogy a biztonsági programok zavaró kérdéseire kellene válaszolniuk.


A SONAR technológia úgy nyújt védelmet az újabb és újabb felmerülő vírusok ellen, hogy közben nem veszélyezteti a felhasználó munkáját, és nem igényel további rendszer erőforrást. Ha a rendszert a SONAR felügyeli, nincsen szükség a felhasználó további beavatkozására.


A SONAR-t minden Norton AntiVirus és Norton Internet Security előfizetőnek az online előfizetői rendszeren juttatják el. A rendszer magában foglal 12 havi folyamatosan frissülő védelmet és az egyre terjedő internetes támadások ellen folyamatosan kifejlesztett funkciókat.


Továbbfejlesztettük a Norton díjnyertes védelmi rendszerét és felhasználóinknak továbbra is tökéletes védelmet biztosítunk, Vista környezetben is” – mondta Konkoly Thege Szabolcs, a Symantec területi igazgatója. „Az előfizetői rendszerünk segítségével ügyfeleink részére a legújabb biztonsági szolgáltatásokat nyújthatjuk, mint most a SONAR. Amint frissül a technológia, felhasználóink is hozzájuthatnak a legújabb megoldásokhoz, így teljesen naprakész védelmet biztosíthatunk a számukra” – tette hozzá a Symantec magyarországi vezetője.


Konkoly Thege Szabolcs szerint, ami megkülönbözteti a SONAR technológiát, az a heruisztika alapú érzékelés, amely annyira átfogó és pontos, hogy 0,0004%-os vakriasztási aránnyal büszkélkedhet (1 000 000-ból 4). „Ez teljesen példa nélküli a piacon és azt példázza, hogy a Symantec és a Norton márka a legmodernebb védelmi megoldásokat nyújtják napjaink legfontosabb informatikai támadásaival szemben” – tette hozzá Konkoly Thege Szabolcs.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.