Hirdetés

November 12-én jön az Xbox One gigafrissítése



|

Első körben 100-nál is több Xbox 360-as cím válik játszhatóvá a konzolon.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk az Xbox One konzol tulajdonosainak, ugyanis a Microsoft hivatalosan is bejelentette az eszköz első hatalmas szoftverfrissítésének kiadási dátumát. A Windows 8 helyett immáron Windows 10-re épülő rendszer 2015. november 12-én válik majd világszerte telepíthetővé.

Hirdetés


A Microsoft szerint a többnyire csak "New Xbox One Experience" néven emlegetett szoftver jelentős teljesítménybeli és használhatósági fejlesztéseket tartalmaz, azonban a legnagyobb dobása minden kétséget kizáróan az Xbox 360-ra megjelent egyes játékokkal való visszafelé kompatibilitás.


A szoftveres emuláció segítségével életre hívott funkcionalitás első körben száznál is több címmel lesz kompatibilis, de az elkövetkező hónapokban folyamatosan emelkedni fog az Xbox One-on játszható Xbox 360-as játékok tábora. A kompatibilis játékok listája itt böngészhető.


(Forrás: Polygon)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.