Hirdetés

Novemberben sem marad el a patch kedd



|

A nyolc közleményből három kapott kritikus minősítést.

Hirdetés

Nem különösebben meglepő módon a Microsoft jövő hét kedden, avagy november 12-én magyar idő szerint valamikor estefelé ki fogja adni a szokásos havi termékjavításait. A vállalat összesen nyolc közleménybe gyűjtötte a foltozásokat, amelyek közül három kritikus besorolású, a maradék öt pedig fontos.

Hirdetés


A javítások elérhetővé válásáig a Microsoft nem számol be a hibák részleteitől, így pontosan nem tudni a befoltozandó sérülékenységek számát, lévén egyetlen közlemény több eltérő problémát is megoldhat. Annyi viszont biztos, hogy a három kritikus a Windows és Internet Explorer termékekben javít távoli kódfuttatásra lehetőséget adó problémákat, az Office két frissítése távoli kódfuttatást és információszivárgást tesznek lehetetlenné, a maradék Windows-t érintő három pedig jogosultságkiterjesztést, információszivárgást és szolgáltatásmegtagadást kúrálnak.


Érdekes módon a fontos besorolású Windows jogosultságemeléses hiba csak a 64 bites Windows 8.x és Windows Server 2012 termékeket érinti, így ennek telepítését a többségnek nem kell majd kivárnia. Végül megemlítendő, hogy a Microsoft javításainak elérhetővé válása után érdemes lesz az Adobe Flash-nek is a körmére nézni, jó eséllyel abból is érkezik majd egy javított változat.


(Forrás: Microsoft | Fotó: Official U.S. Navy / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.