Hirdetés

Nyári programozó sulit indít a Microsoft



|

A kurzusokon a hallgatók elmélyülhetnek például a Windows Phone 7 és a Silverlight fejlesztés rejtelmeiben, valamint megismerkedhetnek a C# programnyelvvel is.

Hirdetés

Idén nyáron negyedik alkalommal rendezik meg a Microsoft NyáriIskola elnevezésű tanfolyamsorozatát. Júliusban és augusztusban összesen 11 kurzus indul, az egyhetes képzések során a középiskolai és egyetemi hallgatók gyakorlatorientált tanfolyamokon ismerkedhetnek meg a legkurrensebb technológiákkal. Egyes kurzusok elvégzése után a legjobban teljesítő diákok gyakornokként helyezkedhetnek el a Microsoft partnercégeinél.

 

 

Júliusban öt, augusztusban pedig hat egyhetes tanfolyam indul, melyeken a hallgatók a következő technológiákkal ismerkedhetnek meg:

- C#
- Windows Phone 7
- Windows Server 2008 R2
- Microsoft SQL Server 2008 R2
- Silverlight 5
- WPF (Windows Presentation Foundation)

Az előadók a Microsoft minősített szakoktatói, akik az elméleti ismeretek mellett minden esetben gyakorlati példákkal is szolgálnak. A kurzusokat délelőtt (8:30-13:30-ig) vagy délután (14:00-19:00-ig) a Microsoft Innovation Centerben (1116 Budapest, Fehérvári út 130.) tartják. A résztvevők a tanfolyamok elvégzését igazoló oklevelet kapnak, a legeredményesebben szereplők pedig gyakornoki pozíciókba kerülhetnek a Microsoft partnercégeinél.

További részletek a NyáriIskola oldalán olvashatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.