Hirdetés

Nyereségessé válhat a Spotify



|

Egy interjú alapján 2017 fordulópontot jelent majd a Spotify történetében.

Hirdetés

A felhasználók számos szolgáltatásból választhatnak a zenei streaming piacán, és bár az Apple és a Google megoldásai gyorsan növekednek, a szektor élén továbbra is a Spotify áll. Nem csak a legnagyobb, a legnagyobb tempóban is nő. 

Hirdetés

A Spotify az indulása óta a növekedésre koncentrál, és egy oldalt leszámítva minden tekintetben rengeteget fejlődött. A gond sajnos az, hogy pénzügyileg eddig sosem volt sikeres. 

Bár több mint 60 piacon van már jelen, a fizetős felhasználók száma pedig meghaladja a 40 milliót, ennek ellenére minden egyes negyedévben veszteséges a cég. 

Amikor pénzhez jutott, azt vagy a jogdíjak kifizetésére vagy a szolgáltatás bővítésére fordította a Spotify. 

A helyzet azonban rövidesen változhat, legalábbis Par-Jorgen Parson (a Spotify egyik korai befektetője) a Reutersnek adott interjúja alapján. 

Parson azt mondja, hogy a Spotify folyamatosan a növekedésre és a terjeszkedésre koncentrált, 2017-ben azonban már nyereséget is fel tud majd mutatni. Ha ez így lesz, akkor biztos, hogy a piac élén marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.