Hirdetés

Nyilvánosan tesztelhető lesz a Windows 8.1



|

Start menü helyett csak egy modern felületre visszavezető gomb kerülhet a rendszerbe.

Hirdetés

Tegnap a Wired Business Conference-en beszélve Julie Larson-Green, a redmondi vállalat Windows üzletágának alelnöke hivatalosan is megerősítette azon már hónapok óta keringő pletykát, miszerint a június végén megrendezésre kerülő BUILD konferencián nyilvánosan tesztelhető változat fog elérhetővé válni a Windows 8.1 operációs rendszerből.


Sajnos azt nem említette, hogy a kipróbálásához szükséges lesz-e egy Windows 8 licenc megléte, ám egyrészt a vállalat eddigi gyakorlata alapján ítélve, másrészt pedig a modern felület komoly fejlesztéseinek lehető legszélesebb körben való demonstrálásának égető igénye miatt valószínűtlennek tűnik a limitáció mellett való döntés.


Az elnökasszony ezen felül meglehetősen egyértelműen arra utalt, hogy a Windows 8.1-be nem fog visszakerülni a Start menü, ehelyett csupán egy opcionálisan bekapcsolható gomb lehet a Tálca bal alsó sarkában, amely a modern felületre viheti vissza a felhasználót – ezen megoldás annak idején a Windows 8 fejlesztői előzetesében is jelen volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.