Hirdetés

Nyomtatott fotóalbummal újít a Flickr



|

A Yahoo elsőként Amerikában teszi elérhetővé a nyomtatott albumokat.

Hirdetés

A Flickr egy érdekességgel igyekszik felcsigázni a felhasználóit: a jövőben néhány kattintással rendelhetünk tőlük nyomtatott fotóalbumokat. Az érdeklődőknek csupán annyi dolguk lesz, hogy a kiválasztott fotók fölött megnyomják a könyv ikont, az oldal pedig automatikusan könyvformátumú albumot generál a képeikből

Hirdetés

Az egyszerű elrendezéssel egy oldalra egy fotó kerülhet, az alapvető eszközökkel pedig ezeket méretre lehet majd szabni és a pontos helyükre igazítani. Természetesen lehet majd trükközni is a fotókkal, vagy törölni belőlük, esetleg átrendezni az oldalak sorrendjét. 

A Flickr szerint az új ötletük remek lehetőség egy fotós munkáinak az illusztrálására. A lehetőséggel elsőként az amerikaiak élhetnek: egy 20 oldalas könyv 35 dollárba kerül, és oldalanként plusz 50 centért akár 240 oldalasra is hízhat. A Yahoo nem árulta el, hogy melyik cég végzi a nyomtatásokat, de annyit már tudni, hogy Amerikán kívül is be akarják vezetni az ötletüket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.