Hirdetés

Office 2007



|

Bepillantás a Microsoft fejlesztés alatt álló, új irodai programcsomagjába

Hirdetés

Miközben a fél világ a Windows Vista megjelenését várja, a Microsoft legalább akkora erővel fejleszti irodai programcsomagjának új változatát, az Office 2007-et. Számos érdekesség mellett a legnagyobb érdeklődésre számot tartó újdonság, hogy a redmondi cég felhagyott az eddig megszokott felhasználói felülettel -- úgy mint legördülő menük, eszközsávok stb. --, és helyettük egy szalag névre keresztelt új felületi elemet használ, amelyen funkciók szerint csoportosítva érhetők el az egyes alkalmazások lehetőségei. Másorunkban bemutattuk a Word, az Excel és a Powerpoint új felületét, a szalagok hasonlóságait és eltéréseit, néhány új funkciót, valamint a bal felső sarokból elérhető új Office menüt is.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.