Hirdetés

Office 2007 már a weben is



|

Telepítés nélkül, a böngészőn keresztül is kipróbálható a legújabb Office

Hirdetés

Sikerein felbuzdulva a fejlesztők az interneten is elérhetővé tették a szoftvert. Ennek eredményeképpen még vásárlás előtt kipróbálhatjuk az alkalmazást, ráadásul mindezt telepítés nélkül, Internet Explorer böngészőnkön keresztül tehetjük meg.

A felhasználók így közvetlenül barátkozhatnak a szoftverrel és tapasztalhatják ki az újítások előnyeit. Nemcsak kipróbálhatjuk az Office 2007 alkalmazásokat, készíthetünk prezentációt mintaadatok felhasználásával, levelezhetünk, de még anyagokat is feltölthetünk a Microsoft Office SharePoint oldalakra - így láthatjuk a valós idejű együttműködés előnyeit is.
A mai naptól kipróbálhatjuk az angol nyelvű verziót, hamarosan a francia, a német, a japán és a svéd változat is elérhető lesz - magyarról egyelőre nincs tudomásunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.