Hirdetés

Office 2016 minden PC World előfizetőnek



|

Év végi előfizetői akciónk vásárlói egy évig ingyen használhatják a legfrissebb Office klienseket, az 1 TB OneDrive tárhellyel egyetemben.

Hirdetés

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is egy rendkívüli év végi akcióval igyekszünk új és meglévő előfizetőink kedvében járni, olvasóinkat ugyanis egy exkluzív szoftvercsomaggal ajándékozzunk meg, amennyiben 2016. január 20-ig kiadónknál előfizetnek a PC World magazinra. Nem kétséges, hogy a legfontosabb hír, hogy az elmúlt évhez hasonlóan az idei csomagunkban is helyet kapott az Office 365 Egyszemélyes kiadása, így meglévő és új előfizetőink tovább élvezhetik a szolgáltatáscsomag minden előnyét, többek között egy évig ingyen használhatják a nemrég megjelent Office 2016 klienseket.

Ráadásul az Office előfizetés részeként előfizetőink 1 TB tárterülethez is hozzájutnak, ami elegendő 1 millió dokumentum, vagy 70 ezer fénykép, vagy 10 ezer zeneszám feltöltésére. Illetve az Office 365 Egyszemélyes verziójával vásárlóink minden hónapban havi 60 percnyi ingyenes Skype-hanghívást is kapnak, amelyekkel a világ 60 országában hívhatnak vezetékes és mobilszámokat, például az Egyesült Államokban élő rokonokat. Mindezért, azaz a 12 PC World magazinért, a friss Office 2016 kliensekért, az 1 TB tárhelyért, a Skype-percekért, és az exkluzív szoftvercsomag további programjaiért (például: Zoner Photo Studio 17) mindössze 19 980 forintot kell fizetned, miközben az Office 365 Egyszemélyes csomagja önmagában több mint 20 ezer forintba kerül.

Hirdetés


Reméljük felkeltettük az érdeklődésedet előfizetői akciónk iránt, amely keretében többek között PC World póló, alkoholszonda és más kütyü is a tied lehet, ráadásul akár egy Xbox One ajándékcsomagot is nyerhetsz. Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.