Hirdetés

Office 365-öt árul az Apple az új iPadjéhez



|

Kiegészítőként lehet kapni a Microsoft programcsomagját az almás táblagéphez.

Hirdetés

Az Apple nagyon szeretné, ha a windowsos felhasználók MacBookokra, sőt, iPad Pro táblagépekre váltanának. Ennek érdekében még az Office-t is felhasználja. 

Hirdetés

Az új iPad Pro táblagép rendelésekor a felhasználóknak lehetőségük van venni Office 365-előfizetést is. Ez az egyetlen nem Apple kiegészítő, amit így be lehet szerezni a tablethez. 

Az Office 365-ös csomagban a mobilos appok és a maces verziók is elérhetőek: például a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote. 

Váratlan húzás ez az Apple-től, és nem csak azért, mert van egy saját iWork csomagja, hanem azért is, mert iOS-en 10,1 hüvelyk alatt szinte teljes értékű ingyenes Office-appokat ad a Microsoft. Az ajánlat egyébként az iPar Air 2-höz, az iPad mini 2-höz és az iPad mini 4-hez is él. 

Amennyiben az Apple igazán vásárlókat akar átcsábítani a Microsofttól, akkor muszáj felajánlania mindent, ami ehhez szükséges. Az Office programcsomag kétségtelenül az, és az Apple-nek szüksége van rá, ha azt akarja, hogy előbújjanak a régi PC-k mögül az emberek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.