Hirdetés

Okosságokkal futott be a Hangouts 7.0



|

Többek között gyors válaszadási lehetőség és új parancsikonok is érkeztek.

Hirdetés

Megkezdődött a Hangouts 7.0-ás verziójának a közzététele az androidos felhasználók számára. Vannak vizuális újítások, illetve a verziószámra tekintettel néhány új funkció is akad. 

Hirdetés

Immáron lehetőség van gyors válaszadásra, ugyanis bejövő üzenetnél közvetlenül a felül megjelenő értesítési ablakba lehet begépelni a választ, majd elküldeni azt. Sajnos ez a lehetőség egyszerre csak egy üzenetnél adott, ha több is érkezik, akkor nem érhető el. 

Szintén újdonság, hogy immáron a beszélgetésekhez is lehet parancsikonokat letűzni a képernyőre. Amikor erre rányomunk, akkor nem az app tölt be, hanem egyenesen az a beszélgetés, amiről a parancsikont készítettük. 

Korábban pletykálták, hogy a Hangoutsból eltávolítja a Google az SMS-támogatást. Ez nem történt meg, azonban egy felugró ablakban ajánlja a Google a felhasználóknak, hogy a klasszikus szöveges üzenetekhez próbálják ki a Messenger alkalmazást. 

A frissítés a következő napokban lesz elérhető mindenki számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.